20170725-teal-for-teal_vierkant.jpg

Reinventing Organisations: Hoe doe je dat? - Teal4Teal Mechelen

Reinventing Organisations: Hoe doe je dat? - Teal4Teal Mechelen

Moderne organisaties lijken vast te zitten in een verouderd stelsel. Werknemers raken gedemotiveerd, ondernemers zoeken naar een ander soort management, vertrouwde modellen schieten tekort. Kunnen we op die manier eigenlijk nog wel verder?

Reinventing Organizations biedt een antwoord. Het boek laat zien hoe we aan het begin staan van een nieuw tijdperk. Daarin dragen belangrijke doorbraken bij aan een diepere voldoening voor management, medewerkers en klanten. Hoe breng je je eigen authenticiteit terug in je werk? Hoe eenvoudig kan een organisatie weer zijn? Wat kun je bereiken door met een gezamenlijk en breed gedragen doel te werken?

 

coverbeeld Reinventing Organisations: Hoe doe je dat?


De Teal4Teal Communities brengen wereldwijd mensen samen om deze inzichten uit te dragen en toe te passen in de praktijk. Zo ook organiseert de Teal4Teal Community van Mechelen een zomersessie in het Ondernemershuis te Mechelen: “Reinventing Organisations, hoe doe je dat?”. 

Daarbij laten we twee jonge bedrijven, Hifluence en Yools, aan het woord die elk hun verhaal delen over hun journey naar een Teal organisatie. Hoe definieer je rollen? Hoe organiseer je een tactics meeting? Hoe creëer je een veilige omgeving waar mensen zichzelf durven te zijn? Dit en veel meer praktische tips en tricks, lessons learned en prachtverhalen delen Nick Van Langendonck en Anton Aerts

 

Praktische info

wanneer: dinsdag 25/07 vanaf 19 tot 22 uur

waar: Oh! Mechelen, Kanunnik De Deckerstraat 20 A, 2800 Mechelen

inschrijven doe je hier.