nazka mapps maakt interactieve kaarten en locatie gebaseerde toepassingen. We vertalen en combineren jouw (geografische) data in eenvoudige en gebruiksvriendelijk informatie. Onze interactieve kaarten zijn web-gebaseerd, net als bv. Google Maps, maar dan met integratie van jouw specifieke data en functionaliteiten. Door onze API-gecentreerde benadering is je data meteen ook klaar om ontsloten te worden voor andere toepassingen. We focussen op sociaal relevante thema's zoals mobiliteit, klimaat en gezondheid.

Naast dienstverlening op maat ontwikkelen we ook ons eigen producten: nostalgeo (www.nostalgeo.com) en aircheckr (www.aircheckr.com).

Nostalgeo nodigt iedereen uit om mee te bouwen aan een streetview van het verleden. Door oude straatzichten te combineren met het straatzicht van vandaag, wordt het mogelijk om terug te reizen in de tijd. Check of je in jouw gemeente al kan tijdsreizen op www.nostalgeo.com! Of doe zelf mee en laad je oude foto's of postkaarten op in nostalgeo: het is niet moeilijk en kost niets!

Aircheckr levert de best beschikbare luchtkwaliteitdata op straatniveau in near-real time. De data wordt aangeboden via een locatie-gebaseerde API. Aircheckr heeft als doel zowel particulieren als bedrijven betere beslissingen te laten nemen omtrent luchtkwaliteit.

 

#locatie #interactievekaarten #maatschappelijkrelevant #luchtkwaliteit

 

Sector: Geo-ICT, web-ontwikkeling

Groeifase: vroeger groei

B2B/B2C/B2G: B2B en B2G

Oprichtingsjaar: 2012

Aantal personen werkzaam: 6

 

Ik bied

We ontsluiten je (geografische) data, binnen je eigen organisatie of voor het grote publiek, en voegen er extra waarde aan toe door ze te combineren met andere databronnen.

Aircheckr: we bieden de best beschikbare luchtkwaliteitsdata op straatniveau aan, via een locatie-gebaseerde API.

Nostalgeo: We voegen een locatie toe aan historische straatzichten (oude foto's en postkaarten) en maken ze opnieuw beschikbaar voor andere applicaties.

 

Ik zoek

 Wij zijn steeds op zoek naar uitstekende web developers; vrouwen of mannen met een hoofd en een hart op de juiste plaats. 

 

Awards

Winnaar Apps for Flanders met www.nostalgeo.com
Winnaar publieksprijs "Apps For Europe" met www.nostalgeo.com

Startup at KBC Start-It

Address iconOh! Mechelen
Kanunnik De Deckerstraat 20 bus A
2800 Mechelen