stefboey_met-watermerk.jpg

Crowdfunding infosessie 26 juni

“Gratis infosessies crowdfunding Mechelen”

Ben jij bezig met een eigen initiatief of het opstarten van een onderneming waarmee jij impact wil maken en denk je na over crowdfunding als financieringsvorm? Wil je met crowdfunding niet alleen financiële middelen ophalen maar tegelijkertijd ook een community bouwen rond jouw idee? Neem dan deel aan één van de gratis infosessies over crowdfunding, georganiseerd door de Stad Mechelen en ontdek hoe je hiermee best te werk gaat.

Met behulp van crowdfunding kan je een project financieren doordat een grote groep mensen een relatief klein bedrag inlegt, onder het motto ‘vele kleintjes maken een groot’. Zo vorm je een groep mensen die zich betrokken voelen bij je project en willen meedoen om er een succes van te maken. Tijdens de infosessies, georganiseerd door de Stad Mechelen, leer je hoe crowdfunding werkt en op welke manier je mensen vanaf het begin betrekt bij je project. Aan de hand van praktische tips & tricks, en een mogelijkheid tot individuele coaching doorheen je hele crowdfunding campagne word je volledig klaargestoomd om van jouw idee of project, een waar succes te maken.

 

 

 

Praktische info

Wat? Infosessie crowdfunding door Stad Mechelen.
Wanneer? woensdag 26 juni 2019 van 19 tot 20.30 uur
Waar? Oh! Mechelen, Kanunnik De Deckerstraat 20 A, 2800 Mechelen
Voor wie? Initiatiefnemers in Mechelen en omgeving  die met een concreet initiatief bezig zijn en denken aan het starten van een crowdfundingcampagne. 
Kosten? Gratis


Inschrijven

 

De infosessies crowdfunding Mechelen zijn gratis voor iedereen. Toch kruipt er tijd in het organiseren en maakt onze expert vrijwillig tijd voor je vrij. Als je onverwacht niet kan komen, laat het ons dan even weten via oh@mechelen.be.