stefboey_met-watermerk.jpg

Bizidee - Nacht van de inspiratie

Ondernemers kunnen tijdens de Nacht van de Inspiratie van Bizidee hun creatieve ideeën aftoetsen aan de markt. Op 29 maart wordt het beste concept beloond met stevige ondersteuning.

“€4000 om jouw idee uit te werken

 

Wie tussen 26 februari en 25 maart zijn idee wil aftoetsen aan de markt, vindt daar bij Bizidee een mooi kader voor. Tijdens de Nacht van de Inspiratie, op 29 maart op Campus De Ham van Thomas More Mechelen, kan de deelnemer achter het beste concept rekenen op privécoaching en financiële ondersteuning.

 

 

Bizidee is een groeiplatform dat al het mogelijke doet om goede ideeën tot concrete ondernemingsplannen te kneden. Het maximaliseert daarbij de slaagkansen van start-ups. Zo beloont Bizidee op het einde van het jaar de beste ondernemingsplannen met onder meer een flink budget aan startkapitaal. Maar ook doorheen het jaar worden creatieve ideeën gestimuleerd. Dat gebeurt tijdens events waar toekomstige ondernemers inspiratie kunnen opdoen.

Zo staan er de Nachten van de Inspiratie op het programma. Het event trekt door heel Vlaanderen en op 29 maart is Mechelen aan de beurt. Deelnemers krijgen er een divers aanbod aan workshops. Gespecialiseerde bedrijfsexperts en ervaren ondernemers helpen hen dan bij het opmaken van hun ondernemingsplan, het verwerven van inzichten over de verschillende vormen van financiering en het vertrouwd geraken met de noden van een startende ondernemer. Ook keynotespreker Dieter Penninckx, CEO van FNG Group, zal er getuigen over zijn eerste momenten als startende ondernemer.

Maar de Nachten van de Inspiratie kunnen naast inspiratie ook kapitaal en advies opleveren voor startende ondernemers. Via de Pop Poll op de website van Bizidee kunnen mensen hun ideeën aftoetsen aan de markt. Tussen 26 februari en 25 maart kunnen de ideeën worden opgeladen en het publiek kan dan haar stem uitbrengen. Ideeën als een coworkingplatform dat thuiswerkers verbindt en inspireert of een naaiapp met een patronenoverzicht en naaibenodigdheden werden bijvoorbeeld al tijdens vorige Nachten van de Inspiratie voorgesteld.

De 5 ondernemers achter de meest gestemde ideeën mogen op de Nacht van de Inspiratie dan komen pitchen. De winnaar ontvangt privécoaching van Dieter Penninckx en 4000 euro om het idee effectief op de markt te testen.

 

 

Meer weten over de Nacht van de Inspiratie in Mechelen?