stefboey_met-watermerk.jpg

Award Winning Designers 2017: Connecting Experience

De tentoonstelling Award Winning Designers toont de omvangrijke ontwerpkwaliteit van designers en bedrijven in de Antwerpse regio. Het is eveneens een aanmoediging voor ontwerpers om deel te nemen aan wedstrijden, zichzelf uit te dagen, te experimenteren en zichzelf te meten op (inter)nationaal niveau. Met het reizende onderdeel van Award Winning Designers zet de Antwerpse ontwerpers internationaal op de kaart.

Wat zijn de producten en de diensten van de toekomst?

Hoe kan je de krachten bundelen met respect voor ieders specialisatie en eigenheid?

 

Award Winning Designers

In deze tentoonstelling over productontwikkeling tonen Award Winning Designers hoe nauwe, interdisciplinaire samenwerking de wereld in beweging kan brengen. Een aanrader voor wie interesse heeft in innovatie en ondernemerschap! ANTWERP. POWERED BY CREATIVES., het samenwerkingsplatform voor de creatieve sector in de provincie Antwerpen, gaf het curatorschap van de tentoonstelling aan Hybrio Design. Dit collectief van Fosfor, IXOR, KAN, Namahn en Voxdale bestaat uit meer dan honderd ontwerpers en ingenieurs, waaronder de winnaars van de Henry Van de Velde “Lifetime Achievement Award 2016”: Kristel Van Ael en Joannes Vandermeulen, zaakvoerders van Namahn. Deze tentoonstelling, met ondersteuning van Flanders DC, geeft de winnaars een extra podium om dieper in te gaan op hun visie en methodologie.

 

PRAKTISCH

De tentoonstelling is gratis te bezoeken tot en met 31 augustus 2017. Open op dinsdag, woensdag en donderdag, telkens van 9 tot 16u. Gratis inkom.

Artenova - Hendrik Consciencestraat 56 - 2800 Mechelen

 

Award Winning Designers

Is een project van Antwerp. Powered By Creatives. Dit designplatform voor de provincie Antwerpen wil nieuwe interacties tussen ondernemers mogelijk maken, groei stimuleren en de meerwaarde van design uitdragen.

 Logo Efro

 

Het project ANTWERP. POWERED BY CREATIVES. CONNECTING THE DOTS. stimuleert cross-sectorale samenwerkingen tussen creatieve en reguliere sectoren in de provincie Antwerpen, om innovatie te stimuleren.
Hiertoe worden onder meer co-creatietrajecten, workshops, bedrijfsbezoeken, opleidingen en netwerkevenementen georganiseerd.
ANTWERP. POWERED BY CREATIVES., het designplatform voor de provincie Antwerpen werkt voor dit project samen met Stad Mechelen, Stad Turnhout en SPK en ontvangt hiervoor 520.654,44 euro subsidies van Europa via het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling (EFRO).